Projekt Lokacija Stanovanja Galerija Kontakt
ENG

263

stanovanj

29

atrijskih stanovanj

Etaže

K+P+4+M

387

PM garaža

PM

obiskovalci

1

trgovina

Kranjska iskrica

Kranjska iskrica je nova urbana stanovanjska soseska v mestu Kranj, ki ponuja kakovosten in miren način bivanja, hkrati pa zagotavlja tudi možnosti za dinamičen odziv, ki ga od vseh nas pričakujejo trendi in vsakdanji izzivi.

V svoji bližnji okolici vam ponuja obilico možnosti za sprehode, tek, posedanje ob dobri kavi v bližnjih kavarniških kotičkih ter nakupe v mnogih okoliških trgovinah. Sprehod z vašim otrokom do vrtca, ali šole, je le dodaten prestiž, ki ga boste deležni stanovalci Kranjske iskrice. Če pa ste tiste vrste, da brez mestnega vrveža ne zdržite, skočite do središča mesta in se prepustite atmosferi kulture, kulinarike, zabave v le nekaj minutah hoda od vašega novega doma.

Celotno sosesko sestavlja deset večstanovanjskih objektov, trgovina, poslovni prostori in podzemna garaža. V stanovanjskem delu bo v I. fazi na voljo 263 stanovanj in 387 parkirnih mest v garaži.

Med vsemi stanovanjskimi objekti v notranjosti naselja se preliva javni prostor v zelenju, poln intimnih kotičkov, prostorov za varno igro otrok, prostorov za srečevanje in na obrobju tudi prostorov za športne dejavnosti. Zagotovljena bodo parkirišča za obiskovalce, uporabnike trgovine in polnilnice za električna vozila.

Varčni energetski sistemi, talno ogrevanje v bivalnih prostorih, predpriprava za hlajenje, kakovostne talne in stenske obloge, protivlomna vrata, velike okenske površine s screen rolo senčili bodo vašemu domu zagotovili visok standard, vam pa brezskrbno udobje. Prostor, namenjen potrebam aktivnega življenja v obliki lastne shrambe in skupne kolesarnice, pa bo omogočal številne možnosti za shranjevanje vaših stvari.